OM OSS


Hisingens Djurklinik är en personlig smådjursklinik i Torslanda med fokus på hund, katt, kanin och gnagare. Hisingens Djurklink startades i samarbete mellan Torslanda Djurbutik och Husveterinären i Göteborg under hösten 2022. 

Vi erbjuder bland annat professionell tandvård, dagkirurgi, stationärvård (dagtid), bukultraljud, provtagning, vaccinationer, intyg, laserbehandling och mycket mer.. I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda slätröntgen eller bukkirurgi men vi hjälper gärna våra patienter med remiss för dessa åtgärder. 

Vi tycker inte att det finns några dumma frågor när man är orolig för sitt husdjur. Ring oss hellre en gång för mycket så hjäper vi er med goda råd eller att boka en tid för undersökning. 

Vi önskar er varmt välkomna till oss!
Hälsningar Bettan, Therésa och Carro. 


PERSONAL

ELISABETH ALLBRAND
Klinikchef


Elisabeth, eller Bettan som hon kallas till vardags, har arbetat i Zoofackhandel sedan 1996.

Bettan har ett brinnande intresse för djur och deras beteende. Får hon en ledig stund är det viltspår och långa skogspromenader med hennes Dogue de Bordeauxhundar som gäller. Tillsammans med sin man David har hon även kennel All Brand Bordeaux. 

THERÉSA SANDBERG 
Leg. veterinär / Chefsveterinär


Therésa utbildades till veterinär vid Norges veterinärhögskola (NVH) i Oslo och tog examen 2013. Hon har tidigare arbetat som veterinär i Norge och som chefsveterinär på flera djurkliniker i Göteborgsområdet.


Therésa har under åren gått ett flertal fortbildningar inom bl.a. kirurgi, röntgen och ultraljud. Hon har även gått flera kurser inom sjukdom hos kanin och gnagare och har ett speciellt intresse och kompetens för dessa underbara små smådjur.

Hundar och katter med veterinärskräck ligger Therésa varmt om hjärtat. All undersökning och behandling utgår från att ge patienten bästa möjliga upplevelse och vård.

Fritiden spenderar Therésa gärna med sin familj och  rottweilern Athena. 

CAROLINE HOLM 
Djurvårdare nivå 2


Caroline eller Carro som hon oftast kallas, har varit verksam i Zoofackhandeln sedan 2005.

Carro har genomfört vidareutbildning inom djurvård och djursjukvård och är behörig djurvårdare på nivå 2.

Carro har stor erfarenhet av häst, hund, katt och smådjur.  I hemmet finns schäferhunden Elda och schipperkerna Glittra och Trubbel, katter, ödla och marsvin som håller Carro sysselsatt på fritiden.